Όροι Χρήσης

ΧΡΗΣΗ E-SHOP
Οι χρήστες του διαδικτίου είναι ελεύθεροι να πλοηγηθούν στην Ιστοσελίδα, όμως δυνατότητα παραγγελίας και αγοράς προϊόντων έχουν αποκλειστικά και μόνον όσοι είναι ικανοί, σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο, Χρήστες. Σε περίπτωση δε παραγγελίας από δικαιοπρακτικά ανίκανο προς τούτο πρόσωπο, η ιστοσελίδα byme.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός της εκτέλεσης αυτής από το πρόσωπο που ασκεί την κηδεμονία ή εποπτεία.
Με την ολοκλήρωση κάθε παραγγελίας, ο χρήστης αποδέχεται τους όρους χρήσης και την πολιτική αλλαγών του byme.gr

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Για την διενέργεια οποιαδήποτε συναλλαγής μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θα σου ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σου κάποιων προσωπικών σου στοιχείων.
Το ζήτημα της προστασίας των προσωπικών σου δεδομένων είναι για την εταιρεία μας ένα πολύ σοβαρό θέμα με μέγιστη προτεραιότητα.
Τα προσωπικά σου δεδομένα συλλέγονται από την εταιρεία μας αποκλειστικά και μόνον στο πλαίσιο της διενέργειας συναλλαγών με το byme.gr για την ολοκλήρωση των παραγγελιών σου, την τιμολόγησή σου, την διευκόλυνση των παραδόσεων, την εν γένει εκτέλεση των παραγγελιών σου, την εξυπηρέτηση των αιτημάτων σου καθώς και την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων σε σχέση με προϊόντα και υπηρεσίες μας.
Για να ολοκληρωθεί μια παραγγελία θα σου ζητηθεί το ονοματεπώνυμο σου, η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, ο αριθμός σταθερού ή κινητού σου τηλέφωνου και η ηλεκτρονική σου διεύθυνση.
Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζονται από την εταιρεία μας σύμφωνα με το άρθρο 7Α παρ.1 (β) Ν.2472/1997, προκειμένου να υλοποιηθεί η παραγγελία και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν άλλως επιβληθεί εκ του Νόμου.
Ο χρήστης του byme.gr οφείλει να διαφυλάσσει το απόρρητο των δεδομένων του και να μην προβαίνει σε αποκαλύψεις ούτε να παραχωρεί τη χρήση των στοιχείων αυτών σε τρίτους.Επίσης συνιστάται η αλλαγή του κωδικού χρήστη (password) ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Η εταιρεία μας αναγνωρίζει ως ζήτημα μείζονος σημασίας το θέμα της ασφάλειας των δεδομένων και των συναλλαγών και για το λόγο αυτό λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση τους. Η ιστοσελίδα προστατεύει τα μέλη της από τυχόν υποκλοπές στοιχείων με την μέθοδο κρυπτογράφησης στοιχείων. Η κρυπτογράφηση ισχύει σε όλα τα στάδια και όλες τις διαδικασίες συναλλαγής και αποστολής προσωπικών δεδομένων-στοιχειων από και προς το byme.gr . Τα στοιχεία παραμένουν κρυπτογραφημένα και δεν γνωστοποιούνται σε κανέναν.

Shopping cart

0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.