Πολιτική αλλαγών

Το byme.gr σου εγγυάται ότι η συσκευασία των προϊόντων αλλά και της παραγγελίας σου, είναι κατάλληλη ώστε να φτάσουν στον προορισμό τους σε άριστη κατάσταση.
Αν το προϊόν σου ήρθε με κάποιο ελάττωμα, επικοινώνησε μαζί μας εντός 24 ωρών από την παραλαβή του (στο info@byme.gr ή στην σελίδα μας στο Facebook/Instagram) ώστε να διευθετήσουμε άμεσα το πρόβλημα.
Εάν ένα προϊόν δεν σε ικανοποιήσει , μπορείς εντός 2 εβδομάδων από την παραλαβή του να το αλλάξεις με κάποιο άλλο .
Απαραίτητη προϋπόθεση για την αλλαγή του επιστρεφόμενου προϊόντος είναι η παραλαβή του από εμάς στην αρχική του κατάσταση.
Σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεσαι με τα έξοδα αποστολών και αντικαταβολής (2,00€ από εσάς προς εμάς και 2,00€ από εμάς προς εσάς, + 2,00€ τα έξοδα αντικαταβολής και την διαφορά από το καινούργιο σας προϊόν, εάν υπάρχει), συνολικά 4,00€ ή 6,00€ + την διαφορά του νέου προϊόντος.
Εάν διαλέξεις κάποιο φθηνότερο προϊόν, επιστροφές χρημάτων δε γίνονται, αλλά σου πιστώνουμε την διαφορά στον λογαριασμό σου για μελλοντικές αγορές.
Η συσκευασία του επιστρεφόμενου προϊόντος θα πρέπει να διασφαλίσει την άρτια μεταφορά του ώστε να το παραλάβουμε στην αρχική του κατάσταση.

≥ get in touch

Subscribe for latest stories and promotions (35% sale)

    Shopping cart

    0

    Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.